Köszöntjük a Mezőberény '17 KFT honlapján!
Mezőberény '17 Kft - Iroda
5650 Mezőberény, Békési út 17. B. lház. fszt. 1
Kálmán Fürdő
Martinovics úti tornaterem
hétfő, 14 január 2019 06:43

Üdülői szálláshely szolgáltatás

Fallóskút 

Fallóskút Mátraszentimre egyik település része. A település a Mátra fennsíkja, azaz az Óvártól az Ágasvárig, keletre a Galya-tetőig húzódó gerince, délre a Bagolyirtás-Tóthegyes vonulata és a nagyparlagpusztai medencerész között elterülő 700-800 méter magasra emelkedő területnek a közepén fekszik.

Mátraszentimre és a hozzá tartozó települések csendet, jó levegőt és kellemes kikapcsolódást ígérnek. Ezer arcát mutatja itt a táj: frissen ropogó hó télen, sebesen zubogó patakok tavasszal, hűs árnyat adó tölgyesek nyáron, színpompás kavalkád az őszi domboldalakon. Múltat idéző kis hegyi templomok, máig őrzött szlovák hagyományok, ínycsiklandozó ízek és jó mátrai borok, kellemes séták és egész napos túrák.

Pihenésre, kikapcsolódásra rendkívül alkalmas, távol a város zajától, csendes környezetben alkalmas a relaxálni, kikapcsolódásra vágyóknak.

Mátraszentimre-Fallóskút, Forrás u. 4.

Az üdülési díj 7 éjszakára:                             20.000 Ft (személyek számától függetlenül)

Napi igénybevétel esetén az üdülési díj:       3.500 Ft/éj.

Az idegenforgalmi adó mértéke 350 Ft/fő/éj.

Az idegenforgalmi adó megfizetése alól a 18. életévét be nem töltött magánszemélyek mentesülnek.

Az igénylés elfogadásakor 2 napnak megfelelő foglalási díjat kell megfizetnie, melyet az üdülési díjba beszámítunk, az üdülés lemondása esetén ez az összeg nem kerül visszafizetésre.

A turnusok váltása: Vasárnaponként délelőtt 10 óráig kell elhagyni az üdülőt, tisztán, leltár szerint.

Igénylését esetén kérjük, használják formanyomtatványunkat, ami letölthető a nyomtatványok menüpontból!

Kapcsolattartó: Hajós Edina

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06 70 400 24 66

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató